Om Proviva

ProViva – En vän för livet

Det finns en relation som varar livet ut och det är den till dig själv. Tar du hand om dig själv lika väl som du gör om andra? Stannar du upp ibland och ger dig själv en klapp på axeln? Låt omtanken om dig själv börja från insidan.

ProViva är en alldeles unik fruktdryck. Den smakar inte bara gott utan innehåller också levande bakterier. Bakterierna heter Lactobacillus plantarum 299v (Lp299v) och finns naturligt på bl a frukter och löv. Drick Proviva med levande bakterier och smak av naturen. För när du tar väl hand om dig kommer du att upptäcka en vän för livet.

ProViva

Nya ProViva är godare än någonsin. Vi har letat över hela världen för att hitta de bästa råvarorna till våra fyra favoriter i sortimentet. De godaste blåbären hittade vi här hemma i Sverige medan den saftigaste mangon fanns i nationalparken Gir i Indien. Vi välkomnar också en ny favorit i ProVivafamiljen: Vilda bär – en perfekt mix av blåbär och svarta vinbär.

Uppdaterade recept:

ProViva Blåbär: Med blåbär från svenska skogar har ProViva Blåbär en intensiv, bärig smak.

ProViva Mango: I nya ProViva Mango har vi valt den finaste mango vi kunnat hitta. Mango Kesar är så god att den till och med kallas ”drottningen av mango”.

ProViva Nypon: En numera uppdaterad klassiker med rik smak av nypon.

ProViva Svartvinbär: Fyllig svartvinbärssmak i en härlig konsistens.

ProViva Vilda bär: En bärig nyhet med perfekt avvägd mängd av blåbär och svartvinbär.

Övriga drycker i ProViva-sortimentet har samma recept som tidigare.

Läs mer om ProViva här:

Frågor och svar >